Ervaringen


“Maaike is een enthousiaste en doortastende dame die al snel doorheeft wat voor vlees ze in de kuip heeft. Door met haar in gesprek te gaan werd duidelijk dat ik eigenlijk best goed weet wat ik niet, en vooral wél wil. Ze is een fijne sparringpartner die je meesleept in haar enthousiasme en ‘het denken in termen van kansen’.”

Masja Oosterbroek“Via Werkcafé Live heb ik de workshop Talenten en Kwaliteiten bijgewoond, welke werd gegeven door Maaike van Proosdij. In eerste instantie dacht ik dat deze workshop een standaard workshop zou zijn waarbij ik veel zou luisteren. We gingen juist veel zelf aan de slag. Door met gelijken en jezelf bezig te zijn, kreeg ik als het ware een spiegel voor mij waardoor ik inzicht kreeg ik mijn karakter en er onbewuste talenten en kwaliteiten naar boven kwamen. Ik vond dit een zeer nuttige workshop, omdat de opdrachten en gesprekken met anderen mij stimuleerde buiten mijn normale kaders te denken. Daardoor ontdekte ik nieuwe dingen over mijzelf. Het was een top workshop!”

Albert“De vrijblijvendheid en de laagdrempeligheid heb ik als zeer positiefervaren. Voor een persoon als ik die geen hulp vraagt is dat een mooie bijkomstigheid. Niks moet. Maaike stelt de juiste vragen waardoor je nagaat denken over je loopbaan. Ze geeft enkel de richting aan en met haar enthousiasme krijg je snel weer zin om te zoeken naar die droombaan. Maaike is een persoon die andere mensen inspireert door doortastende vragen, enthousiasme en vrolijkheid. Zoals een echte coach doet, met de handen op de rug de hulpvrager coachen”.

Hester